Uw controle over energie

NexSys®-batterijen zijn de meest efficiënte en effectieve manier om uw heftruckpark van stroom te voorzien, voor optimale prestaties en een hoger rendement. Maar ze zijn slechts één van de 16 EnerSys®-batterijen uit het aanbod. Waarom niet meer ontdekken?

DOWNLOAD BROCHURE

Vind alle energie die u nodig heeft

NEXSYS® BROCHURE

De beste op de markt voor hoogfrequent laden in een zeer compacte modulaire unit. Met een efficiëntie tot 94% worden de oplaadtijden met 1-2 uur verkort, afhankelijk van het batterijtype. Ontdek optimaal laden voor alle toepassingen.

DOWNLOAD BROCHURE

Optimaal laden in een korte tijdspanne

LADERS BROCHURE

12 tips om de energie-efficiëntie en de productiviteit te verbeteren

Als warehouse manager sta je voortdurend onder druk om stock sneller af te handelen, waardoor het heftruckpark steeds klaar moet zijn om het in te zetten. Modulaire hoogfrequent laders kunnen je helpen om deze uitdagingen met zowel grote als kleine trucks aan te gaan, terwijl je tegelijkertijd de energie-efficiëntie maximaliseert – deze 12 tips leggen uit waarom.

12 TIPS VOOR DE PRODUCTIVITEIT
VAN DE LADER
12 TIPS FOR CHARGER PRODUCTIVITY

De draadloze Wi-iQ®3 batterijmonitor maakt professioneel batterijbeheer eenvoudiger. Ontdek hoe de monitor de productiviteit en het rendement kan verhogen.

DOWNLOAD BROCHURE

Verbeter het batterij management en de service

Wi-IQ®3 BROCHURE

Truck iQ™ is via Bluetooth met Wi-iQ®3 verbonden om informatie over de batterij weer te geven op een 4.3” TFT touch screen op het dashboard van de heftruck. Bekijk de resterende werktijd, waarschuwingen van een batterij en andere informatie voor een effectiever batterijgebruik en bescherming van de activa.

Informatie binnen handbereik

TRUCK IQ™

7 redenen om een smart display te gebruiken met energiedata van de truck

We hebben het Truck IQTM smart battery dashboard ontworpen zodat heftruckbestuurders, via een scherm dat op het dashboard geïnstalleerd wordt, belangrijke real-time data kunnen opvolgen. Hierdoor worden de assets beter beschermd en verhoogt de productiviteit. Lees onze richtlijnen met 7 redenen waarvoor real-time batterij-info in de truck nuttig is.

7 REDENEN VOOR VISUALISATIE IN DE HEFTRUCKS
7 REASONS FOR IN-TRUCK VISUALIZATION

Met de ENS Connect-app kunt u snel en eenvoudig de gegevens over het batterijpark beheren en doorsturen.

CONTACTEER ONS

Power management in beweging

MOBIELE APP

XINX™ is een cloud-gebaseerd batterij management systeem. Ontdek hoe het u kan helpen om energie te besparen, batterijladingen te optimaliseren, verliezen te beperken en de productiviteit te verbeteren.

De vereenvoudiging van efficiënt management

XINX™ BROCHURE

DOWNLOAD BROCHURE

BIJHORENDE INFO

Deze door deskundigen opgestelde handleiding geeft technische richtlijnen over power management en hoe dit het beste kan worden bereikt.

Power management voor een beter rendement

DOWNLOAD HANDLEIDING

Infographic

Ontdek de voordelen van het gebruik van een power management systeem voor uw commerciële vloot.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC
EXPLORE OUR PRODUCT RANGE
DOWNLOAD GUIDE

EnerSys Website

Juridisch en privacybeleid


© 2019 EnerSys. Alle rechten voorbehouden.

Tenzij anders aangegeven zijn alle handelsmerken en logo's eigendom van EnerSys en de aangesloten ondernemingen. E.&O.E.